top of page
ikk.jpg

Even voorstellen!

Hi, ik ben Lenneke en wie ben ik? 
Jongste van drie zussen, trotse tante van twee nichtjes en houdt ervan om actief bezig zijn. Obstakel runs, krachttraining, een rondje rennen door de bossen, hiken tot een dansje op de dansvloer. Reuring en gezelligheid daar kan je me vinden, maar ook rust in de natuur vind ik heerlijk. Leergierig, ondernemend en ambitieus maakt dat ik altijd weer nieuwe uitdagingen vind. 
Ik ben afgestudeerd als Social Worker, ervaring in de sportschool als fitnesscoach/battlebox instructor en eigen ondernemer als voeding- en leefstijlcoach. 

 

My story.

Onzeker, straille over heel m'n lichaam en van cupmaat B naar E in twee maanden tijd. Een overvloed van hormonen gierde in heel m'n lichaam, aldus de anticonceptiepil. Snacktrek, nog meer gaan sporten om het te compenseren met als gevolg dat ik nog negatiever over mezelf ging denken. Dit was Lenneke op 18 jarige leeftijd. 
Ik kwam in contact met een eigen coach die mij weer vertrouwen gaf in mijn eigen lichaam. Focus op voeding en mindset was er op dat moment nodig om mij weer meer in balans te krijgen.
Een zwaar ongeluk zorgde ervoor dat ik uit het veld geslagen werd. Opnieuw moeten leren lopen, weer totaal het vertrouwen kwijt zijn in jezelf maar geleerd om positief te blijven. 
Vertrouwen, positief zijn en blijven geloven in mezelf heeft er toe geleid dat ik een mega transformatie heb gemaakt. Van een slank lichaam en laag zelfbeeld naar een FIT lichaam met een ijzersterke mindset. 
Of dat ik nu op reis ben, op vakantie ben of aan het werk ben, ik kan overal deze leefstijl mee naar toe nemen!
eigen resultaat.jpg
My Approach
8A79BA34-F8D1-4C52-B425-50203633087E_1_201_a.jpeg

Van jezelf helpen, naar anderen helpen

Een missie om minstens 200 mensen te mogen helpen met ons fit&focusplan, dat is het doel! 

Als student social worker was ik opzoek naar een bijbaan. Achteraf kwam ik erachter dat ik opzoek was naar zingeving en écht van waarde te willen zijn voor anderen. Naast mijn studie ben ik (Inter)nationale trainingen gaan volgen en een interne academie bij Herbalife Nutrition. Het fitplan is simpel, het ontbijt is lekker en de fitcommunity's maken dat je nieuwe connecties opdoet en zelf steeds opnieuw wordt uitgedaagd. 

Een plek creeëren waar iedereen welkom is, er een lach en een traan mag zijn en mensen in hun kracht te zetten om hun volle potentie te leven. Het eerlijke plaatje, daar sta ik voor. En zo ontstond "Life by Lenn". 

Van student naar eigen onderneming waar ik dagelijks impact mag maken in mensen hun leven (lichamelijk, geestelijk, financieel). Dit doe ik vanuit thuis, bij de Plek in Eindhoven en werk ik als digitial nomad. Dit geeft mij de vrijheid om te werken waar en wanneer ik wil. 

In het speciaal wil ik Kim Gudden, mijn coach, bedanken. Zij heeft mij de mogelijkheid geboden om mezelf te ontwikkelen waar ik de dag van vandaag sta. 

bottom of page