top of page

AANBOD

7 DAY TRY OUT - 21 DAY CHALLENGE

Hoe vaak sla je het ontbijt over of pak je onderweg een kopje koffie en een boterham/croissant om de honger te stillen? Of ga je sporten en merk je dat je niet voldoende energie hebt om je workout af te ronden?

 

Een ideaal ontbijt bevat eiwitten, koolhydraten, vetten, vezels, vitamines en mineralen en dit allemaal in de juiste verhouding. Vaak is het probleem dat je er geen tijd voor hebt.. het te duur is... of als je alle voedingstoffen binnen wilt krijgen, je te hoog in kcal komt. Dit beperkt het bereiken van je gewenste doelen. Het FITONTBIJT van Herbalife is uitgebalanceerde voeding en een makkelijke manier om in 5min te ontbijten. 

Wat kan je verwachten? 

  • FITONTBIJT van Herbalife.

  • Intakegesprek en eindevaluatie.

  • Begeleiding vanuit mij tijdens de 7 dagen. 

  • Dagelijkse kennis, inspiratie en motivatie over het ontbijt.

FITPLAN

meer dan alleen een "plan".

Het succes van een duurzam resultaat is het fundament van het ontbijt. Je gaat aan de slag met het ideaal ontbijt. De Aloë Vera zorgt voor het beschermen van je darmwand, de kruidenthee voor de diepe reiniging vanuit de cellen en de F1 voor het voeden op het celniveau.

 

Door het analyseren van jouw leefstijl, gaan we op maat kijken waar jij met (kleine) stapjes voortgang kan boeken. Jij blijft in regie in jouw proces.  

De exclusieve fitcommunity zorgt ervoor dat er een platform is waar jij al je vragen, uitdagingen en successen kan delen. Slaap, stress, voeding, werk, sport etc. zijn thema's die worden meegenomen. We organiseren online en offline events waar verbinding, connectie en plezier voorop staat.  Denk hierbij aan nationale events, een clubdag. workshops en trainen voor een obstakel run.

De succesformule: Fit, Fun en Focus!

Het FITPLAN is zowel online als offline te volgen. 

Basisprogramma is vanaf €7 euro per dag te volgen!

Inclusief 1:1 coaching, weeg/meetmomenten, fitcommunity, 21 DAGEN FOCUSPLAN en ontbijt, lunch, proteinerijk snack van Herbalife Nutrition. 

7 DAY TRY OUT

fitcommunity.jpg

21 DAGEN CHALLENGE

als fundament voor jouw succes!

Wil je resultaten behalen, maar is de motivatie vaak ver te zoeken? Dan is de 21 DAGEN CHALLENGE iets voor jou! Het geeft een extra motivatie om samen met anderen voor écht resultaat te gaan. Uit onderzoek is gebleken dat het 21 dagen duurt voordat je een nieuwe gewoonte hebt aangeleerd en 90 dagen om gedragsverandering te ontwikkelen.

Hoe komt het eruit te zien?

Iedereen gaat van start met een gepersonaliseerd FITPLAN.  We houden contact via de Telegram app en iedere week is er een meet- en reflectiemoment. Na drie weken zetten we iedereen (online/offline) in het zonnetje.

De 21 DAGEN CHALLENGE hebben wij ontwikkeld als extra service om jou nóg beter resultaat te laten behalen. Ben jij na deze 21 dagen enthousiast over je resultaten, de begeleiding en je fitontbijt, dan staat er een leuk cadeau op jou te wachten. Namelijk een eigen membership waarmee jij met voordeel de producten kan bestellen en de coaching & de fitcommunity hetzelfde blijft.

 Jouw eigen plan, jouw eigen doel en samen voor resultaat gaan.

Daag jouw vriend/vriendin/collega uit om deze challenge samen aan te gaan!

Iedere eerste week van de maand start er een nieuw 21 DAGEN CHALLENGE. 

Kom in contact met me

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Bedankt voor je bericht, leuk om met je kennis te maken!

bottom of page